REPARATION AF URE
Udfyld denne formular og send uret til os, eller kom forbi vores butik med det. Så sørger vi for at du får et ur så god som ny.

REPARATION AF URE

ALLE OPGAVER
ET STED.

REPARATION & BATTERISKIFT

Vi reparere alle slags ure på eget værksted. Store som små reparationer udføres af 2 erfarne faguddannede urmagere begge med over 20 års erfaring. Alle reparationer udføres med omhu og indenfor højeste faglige standarder.

ONLINE FORMULAR

Send dit ur til os, så reparer vi det og sender til det hjem til dig! Vi er ikke længere væk end det nærmeste post indleveringssted.

TILBUD PÅ REPARATION

Ønsker du at vide hvad en reparation koster, inden du tager stilling til om du vil have reparationen udført, så skal du komme til os. Vi gennemgår og fejlsøger kyndigt dit ur og giver dig en fast pris på udførelsen af reparationen. Dette er helt uforpligtende og gratis.

UDFYLD ONLINE FORMULAR HER & SEND DIT UR TIL OS

*Vi udfører fejlsøgning og udarbejder efterfølgende tilbud på evt. reparation. Dette er helt gratis og uforpligtende. Siger du nej tak til reparationen koster det ikke andet end forsendelses omkostningerne på kr. 39,-

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om tilbud, nyheder og nyt indenfor vores branche. Vi lover at vi ikke spammer dig.